Орбакайте відмовилася від участі в проекті Пугачової: подробиці сімейного розбрату

У Санкт-Петербурзі на Васильєвському острові Алла Борисівна Пугачова мріяла звести свій власний театр.

Був затверджений проект будівництва, найняті робітники, крім того, навіть був знайдений додатковий інвестор. Таким чином, у Примадонни було 49% акцій на театр, і ще 51% у бізнесмена і мільярдера Євген Фінкельштейна. Незважаючи на те, що місцеві жителі не раз бойкотували будівництво театру, Примадонна не відмовилася від ідеї проекту. Тільки пізніше чомусь передала права на нього своєї дочки Крістіни Орбакайте.

Зараз Христина Орбакайте продала контрольний пакет акцій на театр, який так хотіла побудувати її мама

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова
Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова

Співачка Крістіна Орбакайте вийшла з проекту будівництва в Санкт-Петербурзі Театру пісні Алли Пугачової. Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Кому вона продала акції – невідомо. Але передбачається, що вони перейшли у володіння співінвестора і мільярдера Євген Фінкельштейна.

Тепер, за інформацією “Меш “, Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова не мають відношення до цього театру. Чому так сталося – не повідомляється. Є версія, що Христина посварилася з мамою і вирішила відмовитися від всієї її допомоги і творчих проектів. У будинку Примадонни поки цю інформацію ніяк не коментували.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.