Як виглядає нова пасія Дана Балана Свєта? Проміняв співачку на танцівницю зі свого ж балету (ФОТО)

Про те, що молдавський красавчик Дан Балан знайшов собі дівчину в Україні, говорять вже дуже давно.

І ні для кого не секрет, що її ім’я – Тіна Кароль. Їх почали сватати на шоу “Голос країни. Діти “. Однак після завершення шоу вони жодного разу не виходили на публіку разом, а Дан і зовсім виїхав з України.

Шанувальників напружила загадкова блондинка, яка іноді з’являється у Балана в Інстаграм

З огляду на те, як співак на неї дивиться, між ними реально є якась хімія. Ми попорпалися, і дізналися хто ж ця загадкова дівчина.

Як виявилося, її звуть Світлана Соколова. Вона хореограф і танцівниця з його балету, з яким Балан виступає на концертах і їздить в турне.

Судячи з Інстаграм-аккаунту Світлани Соколової, вона самотня. По крайней мере, відносини з Даном Баланом або будь-яким іншим чоловіком вона не хоче афішувати, і публікує тільки яскраві фото зі зйомок або виступів.

Як на цю любов відреагувала Тіна Кароль – поки невідомо. Але вже зрозуміло, що вона не дуже радіє такому захопленню Дана. Адже якщо згадати зйомки Голосу країни, вона постійно ревнувала його до красивих молодих дівчат, які йшли в команду. Навіть один раз кинула косий погляд на учасницю, яка обняла Дана прямо на сцені.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.