Ксенія Собчак проміняла короткі сукні на костюм осліхі – це треба бачити

Ксенія Собчак опублікувала відео, як заощадила на аніматорах і привітала свого маленького сина сама в костюмі віслючки.

Улюблений мультик чотирирічного Платона Собчак-Віторгана – це “Бременські музиканти “. Тому Собчак купила костюм осла і вийшла вітати сина з Днем народження. Хлопчик відразу не впізнав маму, і сказав: “Ти хто? Я тебе не знаю “. Але пізніше він зрозумів, що це його мама, і співав з нею пісні.

Відео свого перетворення скандальна Ксенія Собчак опублікувала у себе на сторінці в Інстаграм

У коментарях до публікації Ксенії висловили, що такий образ їй дуже до лиця, і навіть запросили працювати в театр. А також помітили, що у неї підростає дуже тямущий і розумний син.

Після народження сина все думали, що Собчак зніме маску грізної і зухвалої журналістки, але помилялися, адже декрет і пологи зовсім не стали проблемою для її самореалізації і розвитку як активіста, журналіста, політика.

Також вона веде популярне Ютуб-шоу “Обережно, Собчак! “, Де розповідає про те, що цікаво сучасному суспільству – інтерв’ю із зірковими гостями, політиками, важливими діячами в різних галузь країни.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.