Надя Дорофєєва випустила першу сольну пісню та кліп: «Время и Стекло» в минулому

Тепер вже екс-солістка групи «Время и Стекло» Надя Дорофєєва нарешті випустила свій перший сольний трек і кліп. Шанувальники влаштували справжній ажіотаж в мережі.

Ще нещодавно фанати дуету Наді і Позитиву сумували через його розпад, але зараз вся увага прикута до дебютної роботи героїні нашої сьогоднішньої статті — пісні під назвою «Gorit».

Композицію Дорофєєва писала спільно зі своїм продюсером Потапом, а режисером ефектного відеоряду стала кліпмейкер Таня Муіньо.

Кадр из клипа
Кадр з кліпу

Як співачка розповіла сама, в цій пісні описані її почуття і емоції в той момент, коли зустрічаєш нове кохання і не розумієш, зустріч триватиме до ранку чи це назавжди. Лірична героїня приймає рішення не думати ні про що і віддатися моменту.

У коментарях під роликом зібралися найрізноманітніші думки — комусь дуже сподобалося перевтілення Наді, а хтось занадто критично поставився до її нового стилю:

  • «Як можна бути одночасно красивою, пластичною та з шикарним голосом?»;
  • «Звучить якось не сучасно. Пісня якої-небудь Ветлицької з двотисячних»;
  • «Шкода, але виглядає як усі співаючі нині дівчата»;
  • «Це звичайно класно, але все-таки з Позитивом в групі «Время и Стекло», на мій погляд, було набагато краще»;
  • «Кліп, образи класні. Пісня, думаю, не хіт, але Дорофєєва дуже яскрава».
Комментарии пользователей YouTube
Коментарі користувачів YouTube

Варто сказати, що тепер Надя виступає під псевдонімом DOROFEEVA, а з нагоди її дебюту як сольної виконавиці вони з чоловіком Дантесом влаштували вечірку у себе вдома, де разом з друзями шумно відзначили прем’єру.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.