(ФОТО) У мережі вперше показали, як виглядає тюремна камера Михайла Єфремова: не “VIP-кімната “

У Мережі з'явилися фотографії камери білгородського СІЗО № 3, в якій знаходиться засуджений актор Михайло Єфремов.

Відомий російський актор Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельного ДТП в червні цього року, був засуджений до 7,5 років позбавлення волі в колонії загального режиму. Зараз засуджений перебуває в СІЗО № 3, де пробуде кілька тижнів через пандемію коронавіруса, після чого його переведуть в колонію, пише видання ” МК “.

Знаменитому акторові надали далеко не VIP-кімнату

У СІЗО № 3 Михайло перебуває в звичайній камері, без особливих привілеїв.

 "Камера
Камера Єфремова

Камера в СІЗО призначена для двох осіб, але засуджений актор знаходиться там один. Як зазначив начальник УФСІН Росії по Бєлгородській області Ігор Відаш Єфремов сам попросив бути один, щоб відпочити і виспатися.

 "Камера
Камера Єфремова

Також Відашев розповів, що Михайло під час перебування в СІЗО читає дуже багато книг і дивиться телевізор, а ось спортом актор не цікавиться.

СІЗО №3
СІЗО №3
СІЗО №3
СІЗО №3

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.