Dancing Lasha Tumbai, Все будет хорошо, Гоп-гоп, Дольче Габбана, Елки та інші легендарні пісні Вєрки Сердючки

Вєрка Сердючка свого часу прославилася не тільки тим, що грала харизматичну і смішну провідницю, а й тим, що випустила кілька сольних альбомів.

Пісні Вєрки, тобто Андрія Данилка, до сих пір слухають. Їх співають навіть ті, кому творчість епатажної власниці важкої зірки на голові ніколи не подобалося. Просто тому, що вона була так популярна, що пропустити ці пісні повз себе було нереально – вони грали з кожного праски.

Вєрка Сердючка – Елки

Одна з найбільш новорічних пісень, без яких не обійдеться жоден святковий корпоратив.

Вєрка Сердючка – Все будет хорошо

Ця пісня навчитися не сумувати навіть тих, чий “поїзд пішов “.

Вєрка Сердючка – Dancing Lasha Tumbai

Почесне друге місце на “Євробачення – 2007 ” Вєрка виборола саме завдяки цьому хіту. Тоді на неї ще й образилася Росія, тому що їм почулося в пісні щось зневажливе на свою адресу типу “Раша Гудбай “, хоча насправді Данилко такого не співав.

Вєрка Сердючка – Дольче Габбана

Слова “А я йду така вся Дольче Габбана ” наспівували всі без винятку. Просто пісня для настрою!

Підводячи підсумок можна сказати, що пісні Данилко писав якраз таки для настрою. Тому всі вони є такими динамічними, танцювальними, смішними і такими, що запам’ятовуються. А дізнатися більше про біографію артиста можна на нашому Ютуб-каналі.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.