Провідну ТСН висміяли за те, що вона забула надіти туфлі: казус в прямому ефірі з Соломією Вітвіцькою

Телеведуча Соломія Вітвіцька - одна з найпопулярніших в Україні.

Прославилася на всю країну вона завдяки своїй роботі на “плюсах “, де ставала ведучою новин, журналістом різних рубрик, і навіть вела гламурні новини про шоу-бізнесі. Зараз Соломія є провідною вечірнього випуску новин. Нещодавно під час однієї з програм трапився казус – камера під час прямого ефіру зняла, як Вітвіцька під столом зняла туфлі і сиділа босоніж.

Уважні глядачі і фоловери помітили цю деталь, і написали в коментарях Соломії

Однак писали не з метою докору, а скоріше слів підтримки. Соломія Вітвіцька оцінила це, і помітила, що в ефірі часто трапляються казуси, просто вони не завжди помітні глядачам. І це – одна з тих деталей.

“Так, жінки знімають взуття під столом, особливо якщо вона на високих підборах. Я думала, ви менше уважні. Але спасибі вам за слова підтримки “, – написала телеведуча у своєму Фейсбук-акаунті.

Також вона повторно виклала відео з тим самим моментом, де залишилася без взуття. Вона додатково подякувала тим, хто писав не гидоти, а приємні слова підтримки.

Забула і не взула.Нова студія, нові туфлі, високі підбори. Жінки часто під столом знімають туфлі з підборами. Казуси…

Posted by Соломія Вітвіцька on Thursday, November 19, 2020

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!