Лобода, Кіркоров, Галкін і Бузова: названі гонорари зірок за новорічні корпоративи

Ні для кого не секрет, що грудень - це самий «урожайний» місяць для артистів. У передноворічні свята співаки, шоумени і актори піднімають вартість своїх виступів в 2, ато і 3 рази.

Хто зі знаменитостей найбільше заробляє в період зимових свят?

Найдорожчим російським виконавцем є Сергій Шнуров. Група Ленінград в новорічну ніч за свій виступ бере 125 тисяч євро. А ось за виступ короля поп-музики Філіпа Кіркорова на новорічні свята доведеться заплатити 70 000 євро. Це прайс за 50-хвилинний концерт. Переговори про більш короткому форматі артист не веде.

Філіп Кіркоров влаштує незабутнє шоу за 70 000 євро
Філіп Кіркоров влаштує незабутнє шоу за 70 000 євро

Ольга Бузова з’являється на новорічних корпоративах за 30 000 євро. Це вартість 45-хвилинного виступу. Також Бузова може виступити в якості тамади, за це потрібно буде заплатити трохи більше – 35 000 євро. А ось відомий комік і шоумен Максим Галкін проведе новорічний корпоратив за 80 000 євро.

Галкін порадує на новорічні свята за 80 000 євро
Галкін порадує на новорічні свята за 80 000 євро

Світлана Лобода і Стас Михайлов в новорічні свята піднімають вартість виступів до 70 000 євро, а Григорій Лепс просить 100 000 євро.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.