Таємне життя Вєрки Сердючки, про яке ніхто не знав: Андрій Данилко той ще потайний персонаж

Історія Вєрки Сердючки багато в чому загадкова, але дуже цікава.

Незвіданий раніше формат “зміни статі ” на сцені, на подив, дуже привернув шанувальників, і травесті-актор став одним з найпопулярніших на своїй ніші.

Чому? Та хоча б тому що у нього не було конкурентів, хто міг би показати щось подібне. А ще завдяки завзятості, наполегливості, трудоголізму йому вдалося не тільки отримати величезну славу, а ще й утримати її в руках на довгий час.

Але мало хто знає, що в Андрія Данилка є важка хвороба, через яку він істотно набрав у вазі. Про хворобу він розповів на початку цього року, правда діагноз вирішив не уточнювати.

Шанувальники схвильовані – невже у Андрія Данилко онкологія, і саме через це він перестав виступати?

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Сам Данилко на подібні питання не відповідає, і лише говорить, що на стан здоров’я сильно позначається графік роботи, який був раніше – постійні зйомки, гастролі, мало сну.

Однак восени цього року Данилко нагадав про себе новим невеликим альбомом з прозаїчним і помітною назвою “С * ксі “. Туди увійшли чотири пісні, як висловився сам Андрій, щоб підняти людям настрій.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.