Андрій Михайлович Данилко – біографія, шлях до успіху і найостанніші новини

Андрій Данилко - епатажний, яскравий і один з найвідоміших в світі зірок українського шоу-бізнесу. Він не просто виконавець, а й талановитий актор, композитор, автор пісень і телеведучий. Біографія, шлях до слави і найостанніші новини- про все це читай в нашій статті.
  • Кар’єра: актор, композитор, режисер, сценарист, продюсер, телеведучий, гуморист
  • Дата народження: 2 жовтеня 1973 р.
  • Вік: 47 років
  • Місце народження: Полтава, Україна
  • Зріст: 175 см.
  • Сімейне положення: не одружений

Біографія

Андрій Данилко народився 2 жовтня 1973 року в Полтаві. Сім’я Андрія була малозабезпечена. Його батько працював водієм і пішов з життя від онкологічного захворювання, коли хлопчикові було всього 7 років. Забезпечувати двох дітей довелося мамі артиста. Світлана Іванівна працювала в 2-3 зміни, щоб хоч якось піднімати на ноги дітей.

Андрій Данилко в дитинстві
Андрій Данилко в дитинстві

Андрій здобував освіту в місцевій школі №27. Відмінником він не був, навіть навпаки. Зате любив виступати на сцені і навіть був капітаном шкільної команди КВН. Після закінчення школи в 1991 році Данилко вступив до Полтавського ПТУ, де продовжив активно виступати на сцені в якості гумориста. Саме тут майбутній артист вперше представив публіці своє альтер-его – Вєрку Сердючку. Артист виступив на сцені фестивалю «Гуморина». Образ грубуватою, ніколи не сумує жінки із зіркою на голові полюбився членам журі, які віддали почесне 2 місце неординарному студенту.

Перші виступи Данилко в образі Сердючки
Перші виступи Данилко в образі Сердючки

Образ Вєрки Сердючки досить швидко полюбився глядачам, і вже в листопаді 1997 року на екранах з’являється «СВ-шоу», центральним персонажем якого виступає провідниця Вєрка. Однак справжню, світову популярність Андрію Данилку принесло виступ на популярному конкурсі “Євробачення “, де він зайняв друге місце.

Вєрка Сердючка на Євробаченні
Вєрка Сердючка на Євробаченні

Андрій Данилко зараз

Зараз Андрій Данилко все рідше з’являється на телеекранах в образі Вєрки Сердючки. Артист зізнається, що такий ексцентричний образ відбирає у нього багато сил і енергії, тому він вирішив зав’язати з гастролями. Проте 4 вересня 2020 року Вєрка Сердючка вперше за довгий час випустила новий міні-альбом під гучною назвою Sexy.

Вєрка Сердючка вперше за довгий час випустила альбом
Вєрка Сердючка вперше за довгий час випустила альбом

Про особисте життя артист говорить не любить. Відомо те, що Андрій не одружений і дітей у нього немає. Втім, якщо ще кілька років тому Данилко говорив, що мріє про сім’ю, то зараз він стверджує, що самотність – це його гармонійний стан.

Більше про Андрія Данилко дивіться на нашому Ютуб-каналі:

Схожі статті

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.