Владу Ямі зробили операцію: хореограф показав відео з лікарняної палати і розповів про своє самопочуття

Відомий український хореограф Влад Яма переніс операцію на руці після того, як отримав на паркеті «Танців з зірками» травму.

У 12 ефірі самого танцювального проекту країни пари, що залишилися, ставили номери з членами журі. Герой нашої сьогоднішньої статті склав компанію Юлії Саніній та Дмитру Жуку, у їх виконанні глядачі побачили запальний ф’южн.

Під час танцю Влад травмував палець лівої руки, коли ловив фронтвумен рок-групи The Hardkiss:

«Зловив Юлю і почув хрускіт в кисті. Далі сильний біль. Якось дотанцював», — розповідав Яма.

Проте вигляду він не подав і в лікарню відправився тільки після виступу. Незважаючи на те що перелому не було, та й з часом больові відчуття вщухли, результати суботнього МРТ показали, що у нього розрив зв’язки.

Лікар порахував, що без хірургічного втручання не обійтися, саме сьогодні вранці після півфіналу шоу Ямі його і провели.

Скриншот из Instagram Влада Ямы
Скріншоти з Instagram Влада Ями

Усіма подробицями того, що відбувається в лікарні танцюрист ділився у себе в Instagram-stories. Спочатку знаменитість показав, як вони разом з дружиною Ліліаною їхали до лікаря. Незабаром Влад почав готуватися до операції, а вже через годину він відпочивав у себе в палаті.

Скриншоты из Instagram Влада Ямы
Скріншоти з Instagram Влада Ями

Все проходило під місцевим наркозом, так що спочатку хореограф не відчував руки і навіть не міг її підняти. Поступово анестезія почала проходити і з’явився неприємний біль, але в даній ситуації він неминучий.

Влад Яма
Влад Яма

Яма просить своїх прихильників берегти себе і бути обережними, щоб не опинитися на його місці.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.