«Шантаж і маніпуляція»: Володимир Остапчук відповів на звинувачення екс-дружини в тому, що він дає їй мало грошей на дітей

Відомий український шоумен Володимир Остапчук не промовчав і відповів на звинувачення колишньої дружини в тому, що він не забезпечує їх дітей після розлучення.

Рік тому герой нашої сьогоднішньої статті пішов від Олени Войченко, яка народила йому дочку Емілію і сина Евана. Цієї весни подружжя офіційно розійшлося, а вже в жовтні телеведучий одружився на своїй новій обраниці — нотаріусі Христині Горняк. Їх весілля було по-справжньому пишним, проте спадкоємці Володимира на ньому не були присутні.

Як розповідав він сам, на торжество були запрошені тільки дорослі, тому для дітей закохані планували влаштувати окрему прогулянку.

Владимир Остапчук с бывшей женой и детьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Не можна не відзначити, що розлучення Остапчука і Войченко було скандальним, без взаємних звинувачень не обійшлося, причому це триває досі. Так, днями Олена дала інтерв’ю «Світському життю», де заявила, що екс-чоловік дає їй занадто мало грошей на дітей.

Більш того, за її словами, вона наполягала на тому, щоб Володимир ближче познайомив дочку і сина з Христиною, хоча до цього шоумен стверджував, що це колишня не дає йому бачитися зі спадкоємцями:

«По факту зараз діти бачили дружину батька двічі», — зазначила Войченко.

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Остапчук не став відмовчуватися і у себе в Instagram-stories емоційно назвав слова Олени цілковитою брехнею, маніпуляцією і конкретним шантажем. Щоб підтвердити це, телеведучий оприлюднив всі чеки з виплатами на Емілію і Евана — сума виявилася набагато більшою за ту, яку Войченко озвучувала Каті Осадчій.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Володимир Остапчук та Олена Войченко

Шоумен заявив, що вони з екс-дружиною з самого початку домовилися про те, що він перепише на неї машину, дві квартири і 20 тисяч доларів заощаджень. Крім того, він повинен був щомісяця виділяти на дітей по 3 тисячі доларів:

«Але з’ясувалося, що вона захотіла набагато більшу суму. У мене немає таких грошей і я не можу гарантувати, що вони у мене будуть у зв’язку з моєю роботою, тому що вона дуже специфічна», — сказав Володимир.

Також він додав, що після відмови Олена пригрозила йому звернутися в ЗМІ. Втім, зараз вона цим і займається. На чиїй же все-таки стороні правда — невідомо.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!