Місяць тому народила і знову вагітна: рудоволоса Світлана Тарабарова показала свій вагітний живіт

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова зачарувала шанувальників новим постом в Instagram. Там зірка показала свій вагітний живіт і новонароджену донечку Марію.

Найбільш рудоволоса з рудоволосих представниць вітчизняного шоу-бізнесу стала популярною після участі у «Фабриці зірок». Незабаром вона стала учасницею жіночої поп-групи «REAL О», але через 4 роки виконавиця вирішила покинути колектив.

Зараз Світлана займається сольною кар’єрою і насолоджується материнством. У 2016-му знаменитість вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря. Пара щаслива навіть незважаючи на 14-річну різницю у віці, разом вони виховують дворічного сина Ваню і зовсім маленьку дочку Машу, яка народилася у вересні.

Тарабарова с мужем и детьми
Тарабарова з чоловіком і дітьми

Як активний користувач соціальних мереж, Тарабарова регулярно радує шанувальників сімейними фото і відео. На цей раз співачка опублікувала зворушливий ролик з малятком.

Спочатку зірка позувала в чорній сукні, будучи вагітною, і співала пісню «Сонечко», написану спеціально до народження донечки. Пізніше Світлана вже тримає на руках Марію, яка ще нещодавно була у неї в животику.

У підписі до посту виконавиця поділилася радістю — спадкоємиці виповнилося 2 місяці:

«Два щасливих місяці, які змінили нас усіх. Два місяці я мама не тільки хлопчика, а й дівчинки. Повірити й досі не можу».

Тарабарова зізналася, що у неї буде дочка
Світлана Тарабарова

Реакція підписників не змусила себе чекати, про що говорить безліч захоплених коментарів під відео.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.