Павла Прилучного побили: актор госпіталізований з множинними травмами і потребує операції

Сьогодні у всіх російських і не тільки ЗМІ з'явилися тривожні новини про те, що відомого актора Павла Прилучного побили. Його агент зазначила, що наразі вони готуються до подачі заяви в поліцію.

Відповідно до заяв преси, зірка серіалу «Мажор» звернувся за допомогою в московську міську лікарню імені Пирогова з переломом лицьової кістки, численними синцями та забоями голови. Травми настільки серйозні, що реабілітація може зайняти не менше двох тижнів.

Сам актор поки не виходив на зв’язок з шанувальниками, однак у себе в Instagram-stories він поділився кадрами з лікарняної палати. За однією з версій, на Павла напали, за іншою — він всього лише невдало впав і об асфальт розбив ліву сторону обличчя.

Скриншот из Instagram Павла Прилучного
Скріншот з Instagram Павла Прилучного

Агент Прилучного Катерина Сичова прокоментувала ситуацію з госпіталізацією героя статті, правда без подробиць. За її словами, зараз стан зірки оцінюється як стабільний, але вони вже готують заяву в правоохоронні органи.

Не можна не сказати, що в цьому році актор регулярно опиняється в центрі скандалів. Спочатку він ні з того ні з сього розлучився з Агатою Муценієце. Пізніше тепер уже екс-дружина Павла пролила світло на причину розставання, якою стали часті сварки і неадекватна поведінка артиста.

Агата Муценіеце і Павло Прилучний
Агата Муценієце і Павло Прилучний

Заміну їй Прилучний знайшов швидко. Його нова обраниця — зірка «Татусевих доньок» Мирослава Карпович. Подейкують, їх роман зав’язався ще коли герой статті був одружений. Втім, незважаючи на те що закоханих неодноразово бачили разом, підтверджувати свої стосунки вони не поспішають.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.