Юрій Горбунов показав, чим займається вдома, поки Осадча на зйомках: шоумен розважається не сам

Відомий український шоумен Юрій Горбунов показав, як проводить час вдома, поки його дружина Катя Осадча працює на зйомках.

Публіка дуже любить цю зіркову пару, адже ніяких сімейних скандалів на публіку вони не виносять і діляться лише радісними подіями. Відносини між Катериною і Юрієм зав’язалися 8 років тому, причому 5 з них закохані тримали свій роман у таємниці.

У 2017 році у героїв статті народилася спільна дитина — син Іван. Якраз незадовго до його народження телеведучі наважилися розповісти всій країні, що вони разом. До слова, у старшого сина Осадчої від першого шлюбу з Олегом Поліщуком хороші відносини з Горбуновим.

Катя Осадчая с сыновьями
Катя Осадча з синами

Незважаючи на те що знамениті батьки ретельно приховують обличчя маленького Вані від громадськості, його фотографії зі спини або впівоберта вони все ж публікують.

Сім'я Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочинку
Сім’я Юрія Горбунова та Каті Осадчої на відпочинку

Так, у себе в Instagram шоумен поділився спільним знімком зі спадкоємцем під час малювання. Хлопчик впевнено працює над розфарбовкою з рибками, а зірковий тато йому допомагає.

«Поки наша мама на зйомках — ми працюємо», — написав Юрій.

Шанувальники тут же взялися коментувати публікацію і звернули увагу, що Іван розфарбовує картинку лівою рукою:

  • «Синок лівша?»;
  • «Хоч ви і зняли синочка зі спини, але однозначно видно, що ваші гени перемогли»;
  • «Хто фотограф?»;
  • «Молодці»;
  • «Іванко схожий на тата!», — пишуть користувачі.
Юрій Горбунов та Катя Осадча провели літо на пляжі
Юрій Горбунов та Катя Осадча з Ванею

Раніше Горбунов і Осадча пояснювали, чому не показують обличчя спадкоємця на камеру. Як люблячі і дбайливі батьки, вони хочуть, щоб Іван сам вирішив, чи хоче світитися в кадрі, коли підросте.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!