Максим Галкін показав свою ковбаску: Пугачова навіть взяла до рота, бо смачно!

Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін показав, чим вони з Аллою Пугачовою люблять поснідати. Запити у зіркової пари немаленькі.

Цілих 19 років Примадонна щаслива в шлюбі з молодим коміком, і ніяка різниця у віці для них не перешкода. Остання, до речі, є головним предметом обговорення в багатьох ЗМІ, які раз у раз розводять подружжя. Незважаючи на постійні чутки про проблеми в парі, вони регулярно доводять зворотне.

Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

Алла Борисівна дуже рідко виступає, але її життя не стала нудним, адже вона повністю присвятила себе вихованню двійнят Лізи і Гаррі.

Цього року семирічні діти Пугачової і Галкіна пішли у перший клас, причому не в яку-небудь просту школу, а в елітну гімназію, де навчання по кишені тільки найзаможнішим.

Лиза и Гарри Галкины
Ліза і Гаррі Галкіни

Знамениті батьки за рік навчання сина і дочки виклали цілих три мільйони рублів, хоча для них це не проблема. Саме такий висновок можна зробити, дивлячись на замок, в якому вони живуть.

Основний годувальник в парі — Максим, це саме він вирішив втілити свою дитячу мрію і відбудував розкішний заміський палац. Детальніше про те, як він виглядає зсередини, дивіться в нашому відео на YouTube-каналі «Одна Минута»:

У Галкіна на даний момент власне музичне шоу, також він періодично з’являється на телебаченні і активно розвиває особистий блог в Instagram.

На його профіль підписані вже більше 8,5 мільйона людей, тому там гуморист теж може непогано заробляти. Втім, герой статті щосили користується цією можливістю.

Галкін порадує на новорічні свята за 80 000 євро
Максим Галкін

Так, сьогодні чоловік Примадонни поділився рекламним роликом ковбасних виробів, в якому також взяли участь Ліза і Гаррі. Вони поєднали приємне з корисним і відрепетирували прийдешній Новий рік.

У коментарях багато шанувальників сімейства відзначили, що реклама вийшла дуже милою і дієвою, адже після її перегляду в повітрі немов з’явився запах ялинки, а також новорічного столу.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!