Як виглядає колишня дружина Миколи Баскова? Натуральний блондин вирішив піти від богатенькой дочки впливового тата

Знаменитий російський співак Микола Басков довгий час самотній.

Шанувальники не можуть зрозуміти чому так, адже золотий голос Росії і король шарманки знаходиться багато років на вершині своєї популярності, а концерти, які проводяться у всіх містах країни, збирають натовпи фанаток.

Проте, Микола Басков досі один, і одружуватися не збирається

Світлана Шпігель і Басков
Світлана Шпігель і Басков

Хоча нерідко висловлюється в своєму Інстаграм, що хотів би, звичайно, жіночої руки і домашнього затишку в своїх апартаментах.

Він навіть завів кішку, щоб якось облагородити свою холостяцьку хатину. Однак він, як і будь-який інший чоловік, хотів би любові, турботи і тепла в своєму будинку.

Варто зазначити, що у Баскова колись була офіційна дружина. З 2001 по 2008 рік він був одружений з якоюсь Світланою Шпігель. На початку нульових навіть ходили чутки про те, що зовсім не бідний і дуже впливовий батько Світлани доклав зусиль для того, щоб кар’єра тоді ще нікому невідомого Миколи злетіла до небес. Але вже в 2001 році про цей союз стало відомо громадськості.

У Світлани та Миколи народився спільна дитина – Броніслав Басков. Зараз йому 14 років.

Сама Світлана після розставання із зоряним співаком так і не вийшла заміж ще раз, однак у неї були невеликі романи, про які на публіку вона вважала за краще не розповідати.

Ось як виглядає колишня дружина головного блондина країни Миколи Баскова

Світлана Шпігель і Басков
Світлана Шпігель і Басков

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.