Померла актриса “Мухтара ” Наталія Юннікова: біографія і чому так рано померла

Ті, хто хоч раз дивився легендарний фільм про "Мухтара ", точно пам'ятає опера Василину Михайлову.

Василину Михайлову зіграла молода актриса Наталя Юннікова, яка до цього ще не отримала величезну популярність в світі кіно. З дитинства Юннікова (а народилася вона в 1980 році), мріяла виступати на сцені театру і грати в кіно. Тому було не дивно, що вона вибрала таку спеціальність, і провчилася у профільному університеті. Однак у 2017 році вона померла.

Для шанувальників досі залишається загадкою, чому молода Наталя Юннікова померла в такому ранньому віці

Не стало Юннікова 26 вересня 2017 року. Тоді їй було 37 років.

Наталя Юннікова
Наталя Юннікова

За офіційною версією, яку оприлюднили близькі друзі Юннікова, зірка серіалу «Повернення Мухтара» і “Кухня ” померла восени 2017 року через порушення серцевого ритму. Офіційно діти або колишній чоловік Наталії не коментували це.

Наталя Юннікова
Наталя Юннікова

Як говорили лікарі, у неї стався інсульт.

Після трагічної смерті молодої жінки, у Юннікова залишилася маленька дитина. Хлопчика офіційно органи опіки передали його біологічному батькові Антону Федотову.

Фільмографія Наталії Юннікова

Наталя Юннікова
Наталя Юннікова

Незважаючи на свій молодий вік, артистка з’являлася в багатьох фільмах. В “Мухтара ” у неї була головна роль, а ось в інших роботах – епізодичні ролі. В епізодах вона з’являлася в серіалах “Кухня “, “Райський куточок “, “Вогні великого міста “, “Тетянин день ” і ще більше 10.

Наталя Юннікова в серіалі Кухня
Наталя Юннікова в серіалі Кухня

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.