Шкура ведмедя і золоте яйце: як виглядає будинок Кіркорова зсередини?

Домашній диснейленд - так коротко можна охарактеризувати особняк короля російської естради, який він отгрохал для своїх дітей Мартіна і Алли Вікторії, також для їх матері Наталії.

Два роки тому закінчилося будівництво будинку Філіпа Кіркорова, який він детально продумав для себе. Він сам його почав називати “Кіркоровленд “, і не просто так, адже Філіп сам продумав все дрібниці в своєму будинку.

Професійні ріелтори оцінюють будинок в 12 мільйонів євро

Звичайно, інтер’єр всередині будинку оформлений в стилі Кіркорова – шик, блиск, розкіш, хутра та шкіри вбитих тварин на підлозі і на диванах.

Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров

Шанувальники стверджують – звичайно, Філіп людина далеко не бідна, тому не дивно, що будинок він оформив дорого.

Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров

Після того, як екс-чоловік Примадонни переїхав в цей будинок, шанувальники почали говорити, що будівництво і ремонт оплатив Перший канал в обмін на те, що артист буде брати участь в різних шоу. Однак архітектор проекту будинку Кіркорова це спростував.

Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров

“Всі витрати лягли на плечі Філіпа. Ми робили ремонт в прибудові, яка знаходиться окремо від будинку Філіпа. Ідея повного ремонту будинку виникла в той час, коли Філіп знімався в серіалі« Вороніни », де грає моя дружина Катерина Волкова “, – розповів виданню “КП ” архітектор і зоряний дизайнер інтер’єрів Андрій Карпов.

Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров

Зараз у великому будинку живе Філіп Кіркоров, його діти Мартін і Алла-Вікторія, їх хрещена мама Наташа і прислуга.

Де живе Кіркоров
Де живе Кіркоров

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.