Лоліта зізналася в наркозалежності

Російська співачка Лоліта Мілявська нещодавно заявила про те, що деякий час вживала наркотики. Цим фактом з життя вона поділилася під час інтерв'ю з Анастасією Івлєєвою. Що змусило артистку «підсісти» на заборонені препарати, читайте в нашому матеріалі.

Епатажна виконавиця зізналася, що почала вживати наркотики в 40 років. Вона пояснила, що це був один з найважчих періодів в її житті. Вона дуже шкодує, що свого часу «підсіла» на заборонені речовини, але радіє тому, що вчасно все усвідомила і змогла взяти себе в руки.

«Є тільки одне, про що я шкодую, тому що це відгукується в моєму віці у вигляді судин, наприклад. Цей рік я запам’ятала на все життя. Я злізла, тому що зрозуміла, що ще трохи – і я здохну», – заявила вона.

Лоліта додала, що тепер вона намагається вести здоровий спосіб життя і привчити себе до спортивних занять. Вона вже кинула палити і помітно схудла.

До речі, цей факт також помітили шанувальники артистки. Вони стверджують, що за останній час зірка стала виглядати набагато краще. Фанати артистки впевнені, що їй пішло на користь розлучення з тренером зі сквошу Дмитром Івановим, який  молодший за неї на 12 років і зраджував зірці.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Знамениті актори, які в дитинстві не піддалися зоряній хворобі.

Нагадаємо, що Анна Семенович показала фото своєї квартири.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

 

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!