Максим Галкін: біографія, любов до стареньких, конфлікт з Кіркоровим

Зоряний гуморист і телеведучий прославився тим, що одружився на найбільш відомій співачці радянських часів і сучасності.
  • Вид діяльності: артист, гуморист, пародист, відеоблогер.
  • День народження: 18 июня 1976 р
  • Місце народження: Наро-Фомінськ, Росія.
  • Зростання: 1,8 м.
  • Сімейний стан: одружений на Аллі Пугачовій, виховує двох дітей.
  • Цікаві факти: повів дружину у Філіпа Кіркорова.
Максим Галкін і його палац
Максим Галкін і його палац

Максим Галкін народився в 1976 році в Московській області. Його батько був військовим, а мама – науковцем. Тому особливого прагнення до культури і творчості у Максима Галкіна з дитинства не було. Будучи школярем, він багато разів брав участь в шкільних постановках, заходах, творчих вечорах.

Максим Галкін стиль одягу
Максим Галкін стиль одягу

Саме з того часу у Максима почали з’являтися творчі схильності і прагнення розвиватися в цьому напрямку. Тому не дивно, що твою свою професію він вибрав саме в цій галузі.

У 13-річному віці підліток виявив в собі здатності пародиста. Надихнув його приклад Геннадія Хазанова з пародією на Михайла Горбачова. Коли нікому невідомий артист спробував, і у нього почав відмінно вийдуть жанр пародії, вирішив розвиватися в цьому напрямку.

Алла Пугачова і Максим Галкін - вінчання
Алла Пугачова і Максим Галкін – вінчання

Тому дивно, що після школи Галкін вибрав не театральне або хоча б щось наближене до цього, а вступив на факультет лінгвістики Російського державного гуманітарного університету. Зате тепер відомий пародист і гуморист у вільній формі володіє французькою, англійською, іспанською, чеською та німецькою мовами.

Любов до стареньких

Коли Галкін почав розвиватися в шоу-бізнесі, він познайомився з Аллою Борисівною Пугачової, яка на той момент була вже визнаною зіркою. Коли з’ясувалося, що вони вирішили будувати відносини, Максима почали звинувачувати в нездоровому потязі до стареньких.

Але сам Галкін запевнив – йому не подобаються “бабусі “, його приваблює тільки одна єдина жінка.

Конфлікт Галкіна та Кіркорова

Як виявилося, зараз Філіп Бедросович і Максим Галкін нормально спілкуються. Навіть незважаючи на те, що молодий Макс багато років тому забрав у Філіпа улюблену жінку.

 "Галкін

Однак на початку вони уникали зустрічей один з одним, і навіть могли перекинутися неприємними словами. Алла все це “брудну білизну ” вміло приховувала від публіки.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.