Потап розповів, як був присутній на пологах дружини: мало не зомлів

Відомий репер і продюсер Потап поділився незабутньою історією зі свого життя.

У травні минулого року Потап одружився на відомій співачці і його колишній колезі по групі Насті Каменських. Шанувальники Потапа і Насті не можуть дочекатися поповнення в зірковій сім’ї. Весь цей час фанати приписую Каменських вагітність, однак поки що пара не чекає дитину. Але не варто забувати, що у Олексія Потапенка є син від першого шлюбу. Репер був 15 років одружений на Ірині Горовій. У шлюбі у них народився син Андрій.

Нещодавно Потап разом з репером Позитивом і танцюристом Владом Ямою зібралися для нового, 25-го випуску шоу “2POPODCAST “. Чоловіки обговорювали багато тем і заговорили на тему партнерських пологів. Тут і Потап згадав, як був присутній на пологах дружини 12 років тому. Олексій зізнається, що в якийсь момент відійшов до вікна і ледь не зомлів, його підхопив лікар. При цьому Потап відзначив, що не шкодує про партнерські пологи.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.