Як ставиться до уколів краси фіналістка “Танців з зірками ” Надія Мейхер

Надя показує дочкам, що можна завжди все почати заново, тільки б було бажання і цілеспрямованість. Участь в цьому шоу дає їй шанс повернутися на велику сцену.

Надія Мейхер впевнено наближається до перемоги в шоу “Танці з зірками”. Вона є цілеспрямованою і працездатна і до того ж вражає своєю розтяжкою.

Вона успішно поєднує кар’єру, сім’ю і материнство. Найголовніше необхідно викладатись на 100%. І це правильно, тільки таки способом можна досягти результату. Навіть свою участь в зазначеному шоу вона робить це для прикладу своїм дочкам.
Надя показує дочкам, що можна завжди все почати заново, тільки б було бажання і цілеспрямованість. Участь в цьому шоу дає їй шанс повернутися на велику сцену.

Перед фіналом шоу, яке відбудеться завтра 29.11.2020 року, вона повідала як готується до шоу, як живе і про що мріє.

 ""Як розповіла Надія Мейхер, щоранку вона збирає дитини в школу, потім їде на репетицію і готуватися до фіналу “Танців з зірками”. Як правило, вранці вона не снідає. Для неї головне, щоб була можливість виспатися. Однак якщо вона снідає вдома, то готує собі та родині яєчню з цибулею. Якщо снідає в кафе, то замовляє сирники або теж яєчню зі смаженою картоплею або сосисками.

До косметолога Надя не ходить, а доглядає за собою вдома. Іноді привертає масажиста особи. Таким чином вона тримає своє обличчя в тонусі. Ніякими уколами краси вона не користується і негативно до них ставитися. За допомогою масажу обличчя, вона призводить м’язи обличчя в нормальний стан і дає їм розслабитися і відновитися.

Який би не був результат фіналу “Танці з зірками” Надія Мейхер поїде на гастролі по Україні, які вже заплановані заздалегідь. У неї роботи дуже багато і немає часу на відпочинок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.