“Для себе я вже переможець ” – так вирішила Санта Дімопулос перед фіналом шоу “Танці з зірками “

Санта мріє після закінчення шоу поїхати на море і бути весь час з чоловіком і дітьми, і зовсім не тренуватися!

Санта Дімопулос, яка втілює в собі люблячу дружину, маму двох дітей, бізнесвумен і інфлюенсер – найяскравіша учасниця шоу “Танці з зірками”.
Вона впевнено йде до фіналу і ніколи не потрапила в зону небезпеки, щоб бути виключеною з проєкту. Але Санте було важче ніж іншим учасницям. Після народження дитини, вона повинна була швидко відновитися, в тому числі та фізично.

Готуючись до фіналу, у мами зовсім не залишається часу, щоб приділити своїй доньці.
Цей проєкт змінив у Санти ставлення до цінностей і до життя в цілому. Вона стала більш цілеспрямованою і навчилася протидіяти труднощам. Після того, що вона пройшла і скільки витратила часу і зусиль на підготовку до зазначеного проєкту, з неї почали брати приклад і інші, в тому числі і її шанувальники.

 "" Санта каже, що перед кожним виходом на сцену вона в гримерці морально налаштовується на перемогу. Найскладнішим танцем для себе вона вважає – квікстеп.
Санта каже, що у неї є певне хвилювання перед фіналом. Таке відчуття, що прожите невелике життя в цьому проєкті.

Вона сказала, що для себе вона вже в думках намалювала картинку, що вона вже переможець. І цей стан дає їй сили для боротьби у фіналі. Санта хоче показати відмінний результат завтра і порадувати глядачів. А тільки він визначає переможця.
Вона мріє після закінчення шоу поїхати на море і бути весь час з чоловіком і дітьми, і зовсім не тренуватися!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.