Іван Ургант готується до весілля, а російські глядачі невдоволено шепочуться – могли пару і трохи краще знайти

У Івана Урганта зараз складний період. Його падчерка поставила провідного в дуже делікатне становище.

Зовсім скоро падчерка Івана Урганта виходить заміж – відомий ведучий готується в весіллі Еріки з її нареченим-іноземцем вже в 2021 році. Сама дівчина нещодавно поділилася деталями урочистих приготувань, реакцією тата на її вибір і очікуваннями від подружнього життя.

Іван Ургант і Еріка Кикнадзе
Іван Ургант і Еріка Кикнадзе

Зараз Еріці 20 років, і для Івана Урганта вона вже давно настільки близька, немов рідна дочка. У середини 2020 стало відомо про те, що дівчина знайшла собі нареченого і вирішила зв’язати себе з ним узами шлюбу – при цьому майбутній зятем Урганта виявився на росіянин, а афроамериканець. Хлопця звати Муса, і вони познайомилися з дівчиною в міжнародному вищому навчальному закладі, де обидва вчаться.

Еріка Кикнадзе та її наречений Муса
Еріка Кикнадзе та її наречений Муса

Пара планує заснувати разом бізнес в сфері моди – деталями вони поки не діляться, але Еріка обіцяє, що проект буде грандіозним. Робота над ним трохи відволікає від прийдешньої весілля, але їй здається, що заради свята не варто відкладати серйозні справи, тим більше кар’єру. Зрештою, весілля – лише один день, та й в сучасному світі сприймається як формальність. Вона намагається заробити якомога більше самостійно до того моменту, щоб не просити грошей у батьків.

Сім’ю Еріка сприймає теж як творчий проект – але вірить, що він складеться вдало, адже «музою» їх з Мусою відносин стала міцна любов. Іван, дізнавшись про серйозність намірів і надійного зв’язку дочки, дав добро без будь-яких сумнівів. Поки з зятем у нього немає можливості постійно спілкуватися (молоді живуть і вчаться в США), але телеведучий вірить в успішність вибору Еріки.

Еріка і Муса потрапили в великий скандал, пов’язаний з переслідуванням людей з чорною шкірою в США – вона засвітилася на параді. де її кавалер ніс плакат з образливими для білих лозангамі. У Росії Урганта буквально заклювали за це і ледь не звільнили з ТВ.

Напис на плакаті (у вільному перекладі) "Білі, ми" маємо "ваших дочок"
Напис на плакаті (у вільному перекладі) “Білі, ми” маємо “ваших дочок”

І зараз, після повідомлення про весілля, у Урганта знову почалися проблеми – він змушений був видалити деякі пости зі своїх соцмереж і відключити коментарі.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.