Відкрилася правда: Прилучний побили в рамках піару серіалу «У клітці», але втрутилися необізнані – ось і отримав конкретно по морді

Цікава інтерпретація історії з побиттям актора Павла Прилучний озвучена одним з його колег.

А історія вельми цікава. Якщо ви не в курсі, то відомий актор, зірка серіалу “Мажор” був побитий в калінінградському клубі “Завод”. Та так сильно його побили, що потрапив до лікарні в струсом мозку і сильними травмами обличчя, довелося навіть дві операції робити.

Павло Прилучний після бійки
Павло Прилучний після бійки

А далі починається цікаве. Заклад цей непростий, а елітний гей-клуб. Що там шукав Прилучний, який має славу ще тим бабієм? Вже тиждень по Мережі гуляють анекдоти, що Павло в гей-клубі захищав честь своєї бабусі тощо.

Крім того, свідки стверджують, що Прилучний явно сам наражався і встряв спочатку в бійку з якимось відвідувачем, поки господар закладу Володимир Семенов сам особисто не наваляв йому по повній. Тепер тому світить суд, а Прилучний буде довго-довго лікуватися. Але ходять чутки, що вони домовляться без суду.

Кадр з фільму 2018 року
Кадр з фільму 2018 року

Так ось яка версія. Похід в цей клуб і бійка були спланованою піар-акцією в рамках реклами фільму “У клітці”, де Павло грає головну роль. Ймовірно він повинен був зчепитися з підставним “геєм”, зав’язати бійку і вийти з неї переможцем з мінімальними втратами. Тільки ті, хто це придумав, не врахували або не подумали, що може ще хтось втрутитися.

Господар закладу поступив нормально – до відвідувача його закладу пристає якийсь приблуда (виявилося, не всі знають таку “зірку” як Прилучний). По-хорошому його вгамувати не вдалося, довелося по-поганому.

Коротше, піар вийшов, правда з підвищеним травматизмом. Як в народі кажуть, кіно і німці.

 

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.