Злата Огневич розповіла, як перехворіла коронавірусом: стискало шию, пропаа нюх, постійно нудило – і це легка форма

Популярна співачка Злата Огневич сумно пожартувала, що вона вже теж "коронована особа ", так як перехворіла коронавірусів. А потім описала симптоми.

За словами Злати, у неї був легкий перебіг захворювання, але тим не менш, прояви були досить неприємні, а повністю все пройшло через цілий місяць.

 ""

Починалося так: пізно увечері дівчина відчула сильне першіння в горлі, потім стала стискати шию, дихати і ковтати було важко. Спробувала смоктати пастилки від ангіни – трохи полегшало.

Вранці проявилися й інші симптоми, схожі на застуду та грип. Злата вирішила, що це ГРВІ, одягла всі засоби захисту і пішла в аптеку за ліками. До вечора горло повністю пройшло, але це Злату найбільше і насторожило – раніше такого ніколи не було. Вона подзвонила своєму татові (він лікар), розповіла про симптоми і той зрозумів – це коронавірус. Він зробив призначення ліків і вітамінів (ми не будемо їх називати, хоча співачка вказала в своєму пості) і Златі довелося самостійно 8 днів робити собі уколи – вона не хотіла піддавати кого-небудь небезпеці зараження, а в цілому, відчувала себе не так вже й погано.

Злата Огневич
Злата Огневич

У перший день у дівчини була температура 38,2, потім стабілізувалася. Зате почався інфекційний кашель. На 5-й день пропали геть нюх і смак – не відчувалося жодного, навіть сильного запаху, а вся їжа була як вологий папір. І ще – постійна нудота.

Нюх повернулося через тиждень, але в спотвореному вигляді – апельсини пахли рибою! Повністю нюх і смак відновилися лише через місяць.

На завершення Злата додала, що їй повідомили – це легка форма Ковід-19, так переносять 80% заражених, у більшості немає і таких симптомів, тобто, вони можуть навіть не підозрювати, що заражені і заражають оточуючих. Тому так важливо носити маски всім без винятку.

Бережіть себе!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.