Струнка Лоліта вразила результатом схуднення після розлучення — навіть Полякова заздрить: «Як тростинка»

Відома українська і російська співачка Лоліта Мілявська вразила схудлою фігурою після скандального розлучення з п'ятим чоловіком Дмитром Івановим.

За молодого тренера по сквошу артистка вийшла заміж у 2010. Незважаючи на 12-річну різницю у віці, подружжя прожило разом цілих 10 років. З боку багатьом здавалося, що у них ідеальні відносини, однак насправді все виявилося не так і навесні 2020-го героїня нашої сьогоднішньої статті розлучилася з Івановим.

Лоліта з колишнім чоловіком Дмитром Івановим
Лоліта з колишнім чоловіком Дмитром Івановим

Причиною цьому послужили його численні зради. Більш того, Лоліта стверджує, що колишній витрачав її гроші на коханку. Для виконавиці хіта «Пошлю его на» це стало великим ударом, зірка важко переживала розлучення, однак зараз немає сумнівів в тому, що воно пішло їй тільки на користь.

Лоліта надягла екстра обтягуючий костюм і вивалила свої достоїнства
Лоліта Мілявська до схуднення

Спочатку знаменитість скинула зайві кілограми, потім обрізала волосся і зробила стильне каре, завдяки чому тепер в свої 57 виглядає набагато молодше. Це помітили і безліч її шанувальників.

Так, в своєму Instagram Мілявська поділилася роликом, на якому постала у чорній мерехтливій сукні в обтяжку, вигідно підкресливши її струнку фігуру.

Скриншот из Instagram Лолиты Милявской
Скріншот з Instagram Лоліти Мілявської

Ось як підписники відреагували на відео:

  • «Ви дуже добре виглядаєте!»;
  • «Завжди захоплююся вами. Ви просто зачаровуєте»;
  • «Як ви схудли, просто красуня»;
  • «Так кращати тільки сильна жінка може!»;
  • «Сукня супер».

Не залишилася осторонь навіть українська суперблондинка Оля Полякова, яка написала в коментарях: «Ти як тростинка!». Втім, з нею і не посперечаєшся.

Комментарии под публикацией Лолиты в Instagram
Коментарі під публікацією Лоліти в Instagram

Поки Лоліта ще не поділилася своїми секретами схуднення, пропонуємо докладніше дізнатися про те, як домогтися ідеальної форми вдалося Анфісі Чеховій:

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.