Альбіна Джанабаєва показала, як виріс її молодший син від Валерія Меладзе: музичний хлопчина росте

Екс-солістка групи «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва показала молодшого сина від знаменитого чоловіка Валерія Меладзе. Судячи з усього, Лука піде по стопах батьків.

Відносини героїв нашої сьогоднішньої статті зав’язалися більше 16 років тому, коли виконавець хіта «Самба белого мотылька» ще був одружений на своїй першій дружині Ірині Меладзе (Малухіній). Закоханим навіть вдалося кілька років приховувати від численних фанатів народження першої спільної дитини в 2004 році.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Цікаво, що спочатку Альбіна йшла на кастинг не до «ВІА Гри», а на бек-вокал до Валерія. З тих самих пір вони разом. Що стосується припущень Ірини про появу у судженого сім’ї на стороні, то відчула вона це незадовго до фактичного розриву.

Валерий Меладзе с бывшей женой Ириной
Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною

Коли жінка про все дізналася, то навіть припустити не могла, що тією самою виявиться Джанабаєва, а особливо її здивувало те, що у них був спадкоємець.

В одному зі своїх інтерв’ю Ірина зізналася, що колишнього пробачила не відразу, зате відносини між ними збереглися нормальні.

Валерий Меладзе со старшим сыном от Альбины Джанабаевой Костей
Валерій Меладзе зі старшим сином від Альбіни Джанабаєвої Костею

Зараз екс-віагрянка і Валерій Шотаєвич виховують двох синів — 16-річного Костянтина і 6-річного Луку. Успіхами молодшого співачка вирішила похвалитися у себе в Instagram і показала, як він привітав її з минулим Днем матері. Хлопчик влаштував справжній концерт і зіграв на барабанах.

Підписники Альбіни прийшли в справжнє захоплення від таланту Луки і поділилися емоціями в коментарях:

  • «Який музичний хлопчина росте»;
  • «Ваші сини шалено талановиті як і їхні батьки!»;
  • «Який молодець! Є в кого!»;
  • «Музична родина»;
  • «Ненудно у вас вдома».

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.