До Таюне залицяється завидний український холостяк: у Олега Винника з’явився серйозний конкурент

Ймовірна дружина Олега Винника Таюне отримала комплімент від іншого відомого музиканта. До всього іншого, він ще і завидний холостяк.

Таїсія Сватко, так насправді звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, прославилася на всю країну саме завдяки співпраці з виконавцем хіта «Вовчиця».

Володарка сильного голосу стала бек-вокалісткою Олега, причому її тут же записали в головні претендентки на місце таємного кохання артиста.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Більш того, в ЗМІ можна знайти інформацію про те, що у подружжя є 16-річний син Юліан. Юнак живе в Німеччині, професійно займається плаванням і бере участь в спортивних чемпіонатах.

Скільки чуток б не ходило навколо потенційної пари Таюне і Винника, вони зберігають мовчання, чим тільки підсилюють інтригу. Співак вважає, що увагу шанувальників потрібно завойовувати виключно творчістю, а не подробицями особистого життя. Саме тому він старанно уникає будь-яких коментарів на цю тему.

Таюне
Таюне

Незважаючи на це, публіка уважно стежить за всім, що відбувається у Олега і Таїсії, причому навіть в соціальних мережах. Так, днями бек-вокалістка опублікувала серію свіжих фото, які підписала по-філософськи:

«Вір у себе навіть тоді, коли в тобі сумнівається весь світ!».

Коментарі не змусили на себе чекати:

  • «Таєчка, ви чарівна!»;
  • «Дуже красива»;
  • «Отпад усього!»;
  • «Вам дуже пасує такий образ!»;
  • «Фото красиве, але ваша усмішка — просто чудо».

Не стримав емоцій навіть популярний український співак Олександр Пономарьов, який зробив Таюне комплімент у вигляді смайлика троянди під її фотографією.

Комментарии под фото Таюне
Коментарі під фото Таюне

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.