Маленькі Пугачата: Галкін показав, як вдома виглядають його діти Ліза і Гаррі

Максим Галкін регулярно "піарить " в своєму Інстаграм дітей.

Нещодавно з’явилося нове відео, де зіркові діти вдома організували виставку своїх малюнків. Вони перерізали стрічку, Максим виступив в ролі оператора, а провідною виставки була мама Алла.

Ні для кого не секрет, що двійнята Пугачової і Галкіна були зачаті штучним шляхом із замороженої яйцеклітини Примадонни. Як розповідала співачка, свій біоматеріал вона заморозила, коли їй було 52 роки.

Навколо пари Алли і Максима точаться балачки з самого їх утворення. Спочатку шанувальників збентежила колосальна різниця у віці, а потім і те, що вони народили дітей за допомогою сурогатної матері. Хто саме ця жінка – зоряна пара старанно приховує. Але правди від цікавих шанувальників не приховати.

Шанувальники відзначають, що маленькі “пугачата ” дуже схожі на своїх зіркових батьків, тому сумнівів немає – нехай їх і виносила інша жінка, але біологічні батьки – саме Максим і Алла.

У коментарях до відео і фото з Гаррі і Лізою фоловерів завжди залишають свої захоплені відгуки, адже діти дійсно дуже славні, а батьки відповідально підходять до їх вихованню і всебічно розвивають.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.