Беззубий Юрій Ткач з «Кварталу 95» впав в істерику: «Випав останній молочний зуб»

Відомий український гуморист Юрій Ткач з «Кварталу 95» насмішив шанувальників своїм "перетворенням". Тепер він не тільки лисий, а ще і беззубий.

Творчий шлях героя нашої сьогоднішньої статті почався з КВН. Разом з друзями шоумен організував команду «Збірна Дніпропетровська», капітаном якої був Ігор Ласточкін. Після того, як вони стали срібними призерами Вищої ліги КВН, Юрій почав зніматися в ситкомі «Країна У», де виконав роль Юрчика — чоловіка Яринки.

Юрий Ткач и Ирина Сопонару в образах Юрчика и Яринки
Юрій Ткач та Ірина Сопонару в образах Юрчика і Яринки

Також Ткач взяв участь у «Танцях з зірками», зайняв крісло судді в четвертому сезоні «Ліги сміху» і «Розсміши коміка. Діти», після чого замінив Володимира Зеленського у «Вечірньому кварталі».

Юрий Ткач и Евгений Кошевой в «Рассмеши комика»
Юрій Ткач і Євген Кошовий в «Розсміши коміка»

З огляду на те, що кар’єра коміка йде тільки вгору, очевидно, з почуттям гумору у нього немає ніяких проблем. Про це також говорять його публікації в соціальних мережах.

Так, у себе в Instagram Юрій убив свою аудиторію наповал коротким роликом, в якому примірив на собі забавну Insta-маску, яка наділила його густими бровами і зробила беззубим.

Це “творіння” артист назвав істерикою, з чим погодилися понад півтора мільйона його підписників. Ось як вони відреагували на публікацію в коментарях:

  • «Істерика почалася у всіх, хто подивився відео»;
  • «Я плачу від сміху!»;
  • «Можна переглядати нескінченно»;
  • «Спочатку не зрозумів, що це маска»;
  • «Найталановитіший на нашій естраді. Дуже різноманітно і правдоподібно!».

Не залишилися осторонь і колеги Ткача. Гарік Бірча, наприклад, вирішив пожартувати і написав: «У Юри випав останній молочний зуб!», а Ірина Сопонару просто залишила кілька усміхнених смайликів.

Комментарии под постом Юрия Ткача в Instagram
Коментарі під постом Юрія Ткача в Instagram

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.