Улюбленицю Дана Балана Оксану Муху не впізнати: зелені дреди на голові, сині губи – що сталося?

Співачка Оксана Муха стала дуже популярною після участі в шоу "Голос країни ", де під керівництвом Дана Балана стала переможницею.

З того часу Оксана вельми успішно будує сольну кар’єру, до карантину збирала повні зали на виконання українських пісень.

Оксана Муха і Дан Балан
Оксана Муха і Дан Балан

Зараз співачка сконцентрувалася на створенні нового репертуару, знімає кліпи і розвиває свій мікроблог в Інстаграмі і Ютуб-канал.

Днями Оксана дала велике інтерв’ю львівському новинному сайту “ДівісьInfo” (кому цікаво – можете перейти по посиланню). У бесіді з журналісткою співачка розповіла про свою творчість, розумінні місії, політичних поглядах.

Оксана Муха на інтерв'ю
Оксана Муха на інтерв’ю

А також про свою нову роботу – кліпі “Не забувай мене”. Саме для нього Оксана змінила імідж.

Новий образ Оксани Мухи
Новий образ Оксани Мухи

Кліп знімали в осінніх Карпатах, він вийшов дуже атмосферним і незабутнім. У зйомках використані деякі кіношні спецефекти, які частіше використовують молодіжні виконавці. Тим більше цікаво дивитися і слухати Оксану, яка раніше відрізнялася певним консерватизмом.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Прем’єра кліпу відбулася 1 грудня, за два дні пісня набрала майже 50 тисяч переглядів.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.