Померли, не проживши і половину життя: Галкін, Жанна Фріске, Юлія Началова, Віктор Цой, Брюс Лі та інші відомі артисти

Зірки, хоч і сяють яскравіше всіх, але живуть такий же життям, як і звичайні непопулярні люди.

У них є ті ж проблеми і ті ж турботи, а ще – життя, яку не купиш, навіть якщо з дня на день їздити на гастролі. А для багатьох зірок постійна робота і гастролі – це ще і величезне навантаження на організм, яку не завжди можна збалансувати і виправити.

Напевно ви знаєте хоча б одного артиста кіно або співака, який помер у молодому віці?

У цій статті будемо згадувати тих, чиї зірочки спочатку яскраво засвітилися на землі, а потім і на небі – артистів, які померли молодими.

Чи дивилися ви картини Брат і Брат 2? А майстрували чи нунчаки, такі як у Брюса Чи? Чи мріяли подорожувати разом з акторами серіалу Далекобійники? Або може хотіли потрапити на концерт Жанни Фріске? Якщо хоча б на одне питання ви відповіли “так “, то далі згадуємо ваших кумирів.

Цой живий!

Цю фразу знають усі, хто народився до нульових. А нерідко навіть і ті, хто народився після. Адже молодий музикант Віктор Цой назавжди живий в спогадах і серцях шанувальників. Він загинув, коли йому було 28 років. Виною всьому страшна автокатастрофа. За версією поліції – заснув за кермом і вилетів на зустрічну смугу, врізавшись в автобус.

Владислав Галкін

Всі, хто дивився легендарний серіал «Далекобійники», напевно згадають цю до болю знайому пісню «Тихий вогник», і будуть ностальгувати за пригодами двох товаришів-водіїв. На жаль, одного з них вже немає в живих. Владислав Галкін помер у віці 38 років від серцевої недостатності.

Жанна Фріске

За життя співачки Жанни Фріске без перебільшення боролася вся країна. Про свою страшну хворобу онкології Жанна дізналася під час вагітності і довгий час тримала її в строгому секреті. Вона померла, коли їй не було і сорока років. На руках у батька залишився син Платон.

Юлія Началова

Співачка Юлія Началова, яка, до слова, була подругою Жанни Фріске, теж померла дуже рано. Її не стало у 38 років. Остаточною причиною, за словами батька Началова, став набряк мозку і набряк легенів.

Юлія перед смертю довгий час боролося з подагрою, яка, кажуть, почала розвиватися у неї після операції по збільшенню грудей.

Більше про загадкову і захоплюючої біографії співачки Юлії Началова ви можете дізнатися на каналі “Одна хвилина “, ще дуже багато цікавого, тому не забудьте підписатися і поставити дзвіночок, щоб першим дізнаватися про новини улюблених зірок.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.