На похоронах пішов дощ: Бориса Плотникова поховали поруч з Юлією Началовою

Актора, який прославився роллю Борменталя в фільмі "Собаче серце ", поховали поруч зі співачкою Юлією Началова, яка померла півтора року тому.

В суботу, 5 грудня в Московському художньому театрі відбулося прощання з Борисом Плотніковим. Помер він ще другого грудня. Однак через бурхливої пандемії коронавирусной інфекції шанувальники не змогли на неї прийти – церемонія була закритою.

Поховали Бориса Плотникова на Троєкуровському кладовищі – там же, де і Юлію Началову

На Троєкуровському кладовищі також поховані такі відомі діячі Російської Федерації, як Микола Караченцов, Марина Голуб, Олександр Лазарєв-старший, співачка Юлія Началова.

Варто відзначити, що померла в 2019 році співачка Юлія Началова була прихильницею фільму “Собаче серце “, в якому колись прославився Плотніков.

Більше про трагічну смерть співачки ви можете дізнатися у нас в відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Хто такий Борис Плотніков?

Похорон Бориса Плотникова
Похорон Бориса Плотникова

Борис Плотніков є відомим російським акторам, який отримав звання народного артиста Російської Федерації, а також заслуженого артиста Росії. Він народився в 1949 році, і за своє життя зіграв в більш ніж 80 проектах театру і кіно.

На рахунку чимало нагород і почесних звань. Наприклад, в 2005 році він отримав Орден Пошани за роль у виставі театру Табакова.

Зараз всі, хто дивився фільми з його участю, сумують і висловлюють родичам свої слова підтримки. Варто відзначити, що достеменно невідомо від чого помер Борис Плотніков. Дехто припускає, що у нього був коронавірус. Однак родичі не підтвердили цієї інформації, але і не спростували. Можливо, з часом інформації про кончину Плотникова з’явиться більше.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".