Оля Полякова та Володимир Остапчук стануть ведучими новорічного шоу: це буде весело і небанально

До Нового року залишилося зовсім нічого і багато хто вже почав активну підготовку до святкування, особливість якого - світова пандемія і карантин.

Але подію ніхто не відміняв і ми, як і щороку, будемо веселитися, нехай навіть не в таких гучних компаніях, дивитися телевізор – слухати привітання президента і веселі пісні улюблених зірок.

Вчора один з провідних телеканалів анонсував своє музичне шоу «Новорічна ніч на каналі Україна», яке почнеться ввечері 31 грудня і буде йти більшу частину святкової ночі.

Новорічна ніч
Новорічна ніч

Ведучими будуть популярний шоумен Володимир Остапчук та співачка-суперблондинка Оля Полякова.

Як повідомили на офіційному сайті каналу, вперше на українському ТБ в новорічному концерті буде зібрано таку кількість зірок, які будуть в залі гостями і виступати на сцені в «Крейзі-Караоке». У студії ведучим стане Володимир. Він зі сценаристами готує веселі конкурси, розіграші та підбирають захоплюючу програму.

Допомагати Володимиру будуть по черзі найулюбленіші співаки та артисти.

Новорічна ніч на телеканалі Україна
Новорічна ніч на телеканалі Україна

Красуню Олю Полякову режисери безжально відправлять на Михайлівську площу, де на свіжому зимовому повітря вона з провідними зірками виконуватиме кращі хіти минаючого 2020 року.

Між студією і площею буде організований нон-стоп телеміст, під час якого провідні обіцяють багато гумору і веселощів. Знаючи, що і Володимир, і Оля – дуже веселі і гострі на язик люди, можна очікувати справді феєричне свято.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.