Помер Олександр Самойлов, герой серіалу “Глухар ” – вже є попередня версія трагедії

Заслужений артист Росії Олександр Самойлов помер у віці 68 років.

Про цю трагічну новину повідомила прес-служба Московського художнього академічного театру імені М. Горького. Саме цього театру актор Олександр Самойлов присвятив останні роки свого життя і своє безцінне творчість.

«Сьогодні пішов з життя наш колега, наш товариш – заслужений артист Росії Олександр Самойлов», – йдеться некролозі, який опублікували 9 грудня 2020 року.

Як повідомляється в театрі, в останні кілька місяців Самойлов хворів, проте продовжував готуватися до двох серйозних прем’єрам вистави в МХАТі

Помер герой серіалу "Глухар" Олександр Самойлов
Помер герой серіалу “Глухар” Олександр Самойлов

Акторові було 68 років. Олександр Самойлов – уродженець Москви, народився в 1952 році. Профільне акторську освіту отримав в ГІТІСі, МХАТі імені Горького.

Працював довгий час в столичному драматичному театрі, а потім і в обласному.

Олександр Самойлов грав в спектаклях на п’єси Горького та інших відомих письменників. Так, він зіграв батька Захарія за твором Максима Горького «Життя Клима Самгіна». Величезну славу принесла роль Берліоза в п’єсі «Майстер і Маргарита».

Останні кілька років був актором п’єси “Батьки і діти “.

У його фільмографії налічується більше сорока серіалів і фільмів, серед яких найпопулярніший – “Глухар “.

Є інформація, що Самойлов помер через коронавируса, який йому діагностували близько місяця тому. Слабкий організм чоловіки у віці просто не зміг впоратися з новим недугою.

Прощання з актором поки не призначили, але вже відомо, що через карантинних обмежень воно пройде в закритому режимі – будуть тільки самі рідні та близькі.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.