Шостий місяць вагітності: Ані Лорак засвітилася на відео в положенні і намагається приховати зростаючий живіт

Відома українська і російська співачка Ані Лорак на тлі чуток про вагітність радує шанувальників новими публікаціями в соцмережах.

Героїня нашої сьогоднішньої статті заміжньою була всього лише раз. У 2009-му виконавиця зіграла пишне весілля з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Незабаром у них народилася спільна дочка Софія, а в минулому році Лорак подала на розлучення з батьком своєї дитини. За півроку до цього чоловіка застукали в обіймах іншої, проте невідомо, чи це стало причиною розставання пари.

Лорак і Мурат
Лорак і Мурат

Не можна не відзначити, що подробиць сімейного розладу Ані не коментувала і навіть заборонила адвокату відповідати на питання журналістів. Проте, вона не заперечує, що до останнього переконувала себе, що все між ними буде добре і все налагодиться. Як би зірка не намагалася, цього не сталося.

Ані Лорак з колишнім чоловіком з дочкою
Ані Лорак з колишнім чоловіком з дочкою

Треба сказати, що завісу особистого життя співачка відкриває дуже вибірково і обережно, проте нового обранця вона все ж показала публіці. Ним став молодий саунд-продюсер відомого лейблу «Black Star» Єгор Глєб, який молодший за неї на 14 років.

Незважаючи на різницю у віці, закохані щасливі разом, про що свідчать їхні спільні фото в соціальних мережах, нехай і рідкісні.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глєбом

До слова, Єгор раніше був одружений на українській виконавиці Тетяні Решетняк, більш відомій по творчому псевдоніму TAYANNA. У колишніх є спільна дитина — син Даніель, хлопчику вже 7 років.

З тих пір, як Лорак зійшлася з Глєбом, шанувальники у всю почали будувати припущення про вагітність артистки. На будь-якому новому фото користувачі мережі намагаються побачити найменший натяк на зростаючий животик, при цьому сама Кароліна (справжнє ім’я зірки) ніяк не коментує ситуацію.

Ані Лорак станцювала під свою нову пісню
Ані Лорак

Разом з цим, фоловери знаменитості в Instagram звернули увагу, що її форми з кожним разом стають все пишнішими. На цей раз під прицілом опинився запис репетиції Ані з музикантами, на яку вона одягла короткі шорти поверх чорних колгот і мішкувату теплу кофту, що приховує фігуру.

Коментатори тут же обсипали співачку компліментами, підмітивши, що Єгору дуже пощастило бути поруч з нею. Більше цікавого про життя Лорак дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.