Вєрка Сердючка зі сценічною мамою застрягла в ліфті: могла б бути романтика, але завадив дехто третій

Жодне новорічне шоу не обходиться без Вєрки Сердючки та її сценічної мами. 2021 рік українці теж зустрінуть разом з цією нерозлучною парочкою.

Чи не найголовнішим атрибутом ночі перед Новим роком разом з салатом олів’є є включений на телевізорі «Блакитний вогник». Спочатку ця музично-розважальна програма стала традиційною новорічною на радянському телебаченні, а потім і на російському. Українські канали теж її транслюють, адже в ній беруть участь і вітчизняні зірки.

Кадр из Голубого огонька с Софией Ротару и Валерием Меладзе
Кадр з Блакитного вогника з Софією Ротару і Валерієм Меладзе

Не можна не сказати, що в останні роки багато глядачів все гірше і гірше відгукуються про це шоу, тому на YouTube з’явилася альтернатива «Вогнику», яка називається «Годный год» та в якій беруть участь найцікавіші і найпопулярніші українські артисти.

Годный год с Иваном Дорном и Надей Дорофеевой
Годный год з Іваном Дорном і Надею Дорофеєвою

У позаминулому і минулому роках в кадрі з’явилися Володимир Дантес, «Время и Стекло», «Агонь», «The Hardkiss», Alyona Alyona, Анатолій Анатоліч, Женя Галич, Іван Дорн і не тільки. В цьому ж році творці готують для шанувальників великий сюрприз, адже запрошеними гостями стали також Олег Скрипка, Green Grey, Сергій Бабкін, Pianoboy та героїня нашої сьогоднішньої статті — Вєрка Сердючка з мамою.

The Hardkiss и SunSay на Годном годе
The Hardkiss та SunSay в Годном году

Зйомки проходять вже зараз і телеведучий Андрій Бєдняков у себе в Instagram поділився закадровим фото з Данилком та Інною Білоконь в сценічних образах. Кадр він підписав у своїй гумористичний манері:

«У ліфті з классухою і училкою музики».

Звичайно, шанувальники тут же взялися коментувати публікацію:

  • «Не всім так з училкою пощастило»;
  • «Чудовий Данилко! Погано без нього»;
  • «Класика естради! Вірочка, не йди»;
  • «Хорошо! Все будет хорошо, все будет хорошо, я это знаю»;
  • «Ну нічого собі у вас компанія!»;
  • «Стара перевірена гвардія гумору! І найкраща!», — пишуть захоплені користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Варто відзначити, що Сердючка завоювала народну любов саме в дуеті з “мамою”. Вони настільки заспівали в творчому плані, що вже багато років запалюють публіку і завжди викликають у глядачів непідробний захват.

До слова, артистам раз у раз приписують службовий роман, хоча Інна вже давно одружена з чоловіком на ім’я Олег Білоконь, його ж прізвище вона і носить. Більше цікавого про закулісне життя Вєрки дивіться у відео:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.