Потап врятував Юрія Горбунова від неминучого ДТП — все було як в кіно: «Я в холодному поту»

Відомий український репер Потап врятував шоумена Юрія Горбунова від ДТП. Телеведучому пощастило, що його зірковий кум вчасно опинився поруч.

Чоловік Насті Каменських встигає не тільки виховувати дітей, продюсувати Надю Дорофєєву і створювати нові хіти для групи Mozgi. Олексій Потапенко ще й виявився справжнім супергероєм, адже саме він запобіг аварії, в яку міг потрапити його сусід, колега, друг і кум Юрій Горбунов. Треба сказати, що Потап поріднився з телеведучими, охрестивши їх спільного сина Івана.

Потап с Катей Осадчей и Юрием Горбуновым
Потап з Катею Осадчою і Юрієм Горбуновим

Повернемося до пригоди. Після того, що сталося чоловік Каті Осадчої у себе в Instagram розповів, як все було. Спочатку шоумен підмітив, що справжній сусід в його розумінні — це не просто людина, що живе поруч, а той, хто поспішає на допомогу в потрібну хвилину і не тільки. Потап саме це і зробив:

«Сьогодні, коли на схилі на в’їзді в гараж моя некерована автівка неслася в паркан і в поруч припарковане авто, як з-під землі з’явився кум з пачкою солі в руках. І тут як заповільнена сцена з кіно — я в холодному поту і Олексій на ходу сипе сіль під колеса. Куме, дякую тобі і уклін!», — поділився Горбунов.

Свій пост Юрій супроводив декількома фото. На першому він позує разом з Потапом, на другому зображена дорога з крижаною кіркою, яка ледь не стала причиною ДТП. На третьому можна побачити машину ведучого.

У коментарях багато підписників позитивно відреагували на вчинок репера. Не залишився в стороні він сам, його кохана дружина Настя Каменських і Даша Астаф’єва.

Комментарии под постом Горбунова
Коментарі під постом Горбунова

Герої нашої сьогоднішньої статті зі своїми дружинам живуть по сусідству в елітному котеджному містечку під Києвом. На території у обох пар є басейн, тераса із зручними і м’якими кріслами, багато зелені. Осадча ще висадила близько особняка плодові дерева і кущі, щоб ласувати власними фруктами і овочами.

Юрий Горбунов и Катя Осадчая на свадьбе Потапа и Насти Каменских
Юрій Горбунов та Катя Осадча на весіллі Потапа і Насті Каменських

Будинки у зіркових сімей двоповерхові з великими панорамними вікнами, а від небажаних поглядів їх захищають високі паркани і охорона на в’їзді в селище.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.