Як Тіна Кароль виглядала в молодості і до Дана Балана? Кудрі, червона помада і вогонь в очах

Сьогодні Тіна Кароль є зіркою української естради з багатим сильним голосом і яскравою індивідуальністю.

Вона пише пісні, дає концерти, знімається в різних шоу, займається благодійністю. Тіна Кароль не перестає зачаровувати багатомільйонних шанувальників своєю жіночністю, ніжністю, незвичайною красою. Ви також знайдете її в соцмережах, тому що співачка хоче бути ближче до своєї публіки, хоча б через інтернет (що особливо актуально під час карантину).

У цій фотогалереї ми зібрали маловідомі фото Тіни Кароль в юному і молодому віці

Її неабиякі музичні здібності були помічені ще в дитинстві і з тих пір Таня Ліберман (її справжнє ім’я) впевнено і наполегливо йшла до своєї мрії стати відомою актрисою і співачкою.

На фото юна Таня під час навчання в легендарному музичному училищі ім. Р.М. Глієра. Вона відрізнялася не тільки хорошим вокалом і індивідуальністю виконання, але і норовливим характером.

Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль в юності

А це дебют юної студентки в ролі Маргарет в мюзиклі “Екватор” на сцені Київського театру оперети. Працюючи над роллю, їй довелося скинути зайву вагу і гарувати по 14 годин.

Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль в юності

Кар’єра співачки почалася в ансамблі Збройних сил України і на сцену вона виходила у військовій формі. Важко уявити її зараз в такому образі!

Тіна Кароль в юності в хорі ВСУ
Тіна Кароль в юності в хорі ВСУ

Тіна Кароль не боялася експериментувати з іміджем. У 2011 році вона несподівано розлучилася з кучерявим локонами і перетворилася в коротко стрижену блондинку. Брутальні наряди вдало доповнювали її новий образ.

Тіна Кароль в молодості - вже відбулася як співачка
Тіна Кароль в молодості – вже відбулася як співачка

Після смерті чоловіка Євгена Огіра в 2013 році змінився не тільки репертуар співачки, але і її сценічний образ.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

На зміну грубим брутальним образам прийшли атласні сукні, що підкреслюють жіночність і красу співачки, а яскрава червона помада за посмішкою допомагала їй приховувати біль від втрати коханої людини.

Тіна Кароль на початку великої кар'єри на телеканалі 1 + 1
Тіна Кароль на початку великої кар’єри на телеканалі 1 + 1

На зміну розкішному атласу прийшов трендовий в 2017 році латекс. Обтягуючі сукні робили струнку фігуру співачки ще більш привабливою і спокусливою.

Тіна Кароль на "Голосі країни"
Тіна Кароль на “Голосі країни”

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.