Повісився на моїх очах: учасниця Холостяка розповіла трагічну історію

Учасниця шоу «Холостяк-10» Анастасія Кірієнко шокувала глядачів та Максима зізнанням про самогубство її коханого. Що стало причиною такого вчинку хлопця, читайте у нашому матеріалі.

Четвертий випуск шоу «Холостяк-10» транслювали на телеканалі «СТБ» у п’ятницю, 27 березня.  Дівчата разом із Холстяком відправилися до Таїланду. До учасниць, яких оселили в розкішній віллі, завітав у гості Холостяк. Разом із дівчатами Максим виконав популярний тайський ритуал, мета якого – отримати свободу. Тайці спалюють річ, яка асоціюється з негативними думками чи спогадами.

Макс розпочав церемонію і кинув у вогнище футболку, яку вони разом з колишньої коханою купили в Мілані. За словами Холостяка, він прибув у Італію, аби помиритися з дівчиною після серйозної сварки.

«Ми спілкувалися, але я не відчував, що ми близькі, як раніше. Я ще більше розчарувався. Загалом, нічого з цього не вийшло. Ми гуляли по Мілану і, звісно, пішли на шопінг. Я купив цю футболку, яку так ні разу і не одягнув», – поділився своєю історією головний герой.

Далі учасниці одна за одною позбувалися речей, які пов’язували їх з минулим неприємним досвідом. Так, Анастасія Кірієнко спалила SIM-карту і відразу ж пішла геть з майданчику, щоб побути наодинці та дати волю сльозам. Максим поцікавився в дівчини, що стало причиною її сліз. Учасниця зізналася, її колишній хлопець покінчив життя самогубством на її очах.

Анастасія Кірієнко

“Це була моя перша любов, студентські роки. У мене на очах повісився хлопець. Він дуже мене любив, був емоційним. При нашій сварці він повісився. Через 10 хвилин я його намагалася відкачати, але він помер. Я чотири роки намагаюся видалити його номер, тому що розумію, він мені не знадобиться більше. Не хотіла це розповідати при дівчатах”, – розповіла Настя під час особистого спілкування з Максимом.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.