Настя Каменських збирає гроші на лікування і розпродає свої домашні речі: зайнялася благодійністю

Співачка Настя Каменських нерідко публікує у себе в Інстаграм-історіях пости з проханням фінансово допомогти на лікування тим, хто в цьому зараз потребує.

Дружина репера Олексія Потапенка, відомого як Потап, опублікувала у себе цілий пост про благодійний аукціон на підтримку людини, яка потребує термінового лікування найдорожчим препаратом. Його вартість перевищує 2,3 мільйона доларів.

Каменських влаштувала благодійний розпродаж: всі гроші підуть на лікування дівчинки з тяжкою хворобою

“У цьому лоті вас чекає ціла коробка класної одягу і подарочков, які точно принесуть радість їх майбутньому власнику, і найважливіше – допоможуть Марійці швидше одужати.

Ви можете стати володарем супер-яскравих штанів і костюмчиків з моїх TikTok, моєї улюбленої джинсової спідниці, теплого і дуже стильного костюма Burning Man, футболки Fila та інших речей, у багатьох з яких я проживала мої знакові моменти, зустрічі або зйомки. І ще в лоті багато всього крім одягу! “, – пише Анастасія, закликаючи щось купити в її благодійному аукціоні.

Варто відзначити, що всі гроші, які співачка NK отримає в результаті продажу, вона передасть Марійці, у якій уже підтверджений діагноз SMA 1 типу. Зараз вона і її близькі збирають суму на найдорожчий в світі препарат. Він називається Золгенсма, і сума для батьків непідйомна – коштує він 2 341 750 $.

На фото і відео, які виклала Настя, видно, що вона вирішила продати брендові речі, в яких часто з’являється у своїй Інстаграм-стрічці. Весь одяг в хорошому стані. Шанувальники тут же накинулися на розпродаж, адже всім затятим фанатам співачки хочеться отримати якусь річ, яка була у їхніх кумирів.

Потап також підтримав ідею Насті допомогти дитині

Артист поставив лайк на публікації дружини. Багато зірок в коментарях відписалися, щоб підняти охоплення цього поста. Настя вірить – це допоможе зібрати потрібну суму для лікування дівчинки, нехай це буде і не дуже швидко. Однак батьки теж продовжують вірити в передноворічний диво.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.