Влад Яма вирішив завести собаку і не може визначитися. Просить рада яку породу взяти

Тому він звернувся з цим питанням в соцмережі. Користувачі соцмереж і шанувальники Влада Ями не змусили себе довго чекати та відписалися йому.

Влад Яма та його сім’я задумали придбати собаку. Вони переглянули в інтернеті безліч рекомендацій і незліченна кількість фотографій. Через таку великої інформації Влад не зміг визначитися яку ж вибрати породу.

Тому він звернувся з цим питанням в соцмережі. Користувачі соцмереж і шанувальники Влада Ями не змусили себе довго чекати та відписалися йому. Деякі порадили йому придбати гладкошерстого фокстер’єра. Вони звернули увагу, що їх фокстер’єр дуже енергійний і ніколи не сидить на місці. Характер у нього запальний. Фокстер’єр любить гратися і може годинами носитися з м’ячиком в зубах. І найголовніше, що він любить дітей, як своїх, так і чужих. Тобто сім’ї у кого є діти можуть не боячись тримати у себе вдома таку породу.

Деякі любителі собак вказують на ту обставину, що потрібно звертати увагу на шерсть обраного вихованця. Деякі люди болісно ставляться до довгошерстих собак. І якщо у них алергія, то довгошерста собака буде проблемою в сім’ї. Інші не люблять коли шерсть собаки перебувати по всьому будинку або квартирі та потрібно постійно її прибирати. Тому для таких людей потрібно вибирати собаку з якої шерсть не буде сипатися.

Для тих сімей, у яких є діти, в тому числі та маленькі, підходять породи лабрадор або золотий ретривер. Тому це буде ідеальний вибір.
До того ж лабрадор і золотий ретривер дуже розумні собаки та слухняні. Вони дуже віддані й турботливі.

Деякі користувачі соцмереж запропонували Владу Ямі завести грифона. Це чудо собака, яка не линяє та у неї немає специфічного собачого запаху.

Інші пишуть, що у них хаскі, колі та німецька вівчарка. І одну з цих порід якщо Влад придбає, то він не пошкодує. Німецька вівчарка дуже швидко вчиться і прекрасно запам’ятовує команди.

Залежно де ви живете, то можна порадити лайку або вівчарку. Але краще для цих порід приватний будинок, де вони могли б проводити більшу частину часу на вулиці.
Деякі користувачі соцмереж порадили Владу Ямі завести німецького боксера. Це позитивна і добра собака.

Ми не знаємо яку породу вибере Влад Яма, але то що це буде обов’язково добра і слухняна собака – це безсумнівно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.