Евеліна Бльоданс розповіла, як її квартиру пограбувала знайома подружня пара: насниться ж таке

Сьогодні, 15 грудня, Евеліна Бледанс опублікувала в Instagram лякаючий пост, в якому заявила, що стала жертвою пограбування.

За словами актриси, коли вона повернулася додому, то побачила, що чоловік продає її особисті речі – сукні, сумки, капелюхи. Він був не один, поруч з чоловіком була дружина ще багато інших жінок. Актриса зазначила, що знає цю подружню пару. Як виявилося, це був усього лише сон. Бледанс просила у своїх підписників в Instagram, як після такого сну їй тепер ставитися до цих людей і чи варто їх боятися.

Підписники відразу відреагували на питання Евеліни і порадили уважно поставитися до сигналів підсвідомості і цуратися сумнівних приятелів. « Цей сон означає, що ви боїтеся що то втратити, і вас оточує багато людей, різних, розмов. Будьте обережні »,« Хто то сильно вам заздрить, навіть у снах. Якщо уві сні що то вкрали, значить що то на яву купуєте, адже скоро Новий рік! Все буде добре! »,« А ви їм сон розкажіть)))) Якщо що і затамували глибоко в душі, залишать цю затію)))) », – порадили підписники.

Нагадаємо, раніше навколо Евеліни Бледанс розгорівся скандал. В квартирі її рідної сестри були виявлені заборонені препарати. 43-річна Діана Бледанс була затримана ялтинської поліцією. Жінку помітили біля лісу, коли вона щось шукала в траві і кущах. Був зроблений дзвінок до правоохоронних органів. Квартиру Діани Бледанс обшукали і виявили кілька згортків з наркотичними речовинами. Речовини були передані на експертизу, після чого жінці висунуто звинувачення.

Евеліна Бледан з сестрою Діаною, яка страждає від наркотичної залежності
Евеліна Бледан з сестрою Діаною, яка страждає від наркотичної залежності

Відомо, що Діана Бледанс перебуває на обліку через вживання наркотиків вже більше 20 років. Відзначається, що у неї є рання судимість за контрабанду заборонених речовин, яка до цих пір не була погашена.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.