Монатік розповів, кого хоче бачити у своїй команді в новому сезоні шоу “Голос країни “

Зовсім скоро на телеглядачів чекає прем'єра головного вокального шоу України "Голос країни 11".

Тільки вчора, 14 грудня, організатори шоу “Голос країни” розкрили головну інтригу – хто стане суддями в новому сезоні та займе відомі червоні крісла. Тренерами 11 сезону “Голосу” стали улюбленець жінок Олег Винник, запальний співак і продюсер Монатік, ніжна і елегантна співачка Тіна Кароль і вже сольна виконавиця Дорофєєва.

Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу "Голос країни"
Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу “Голос країни”

Після оголошення тренерського складу нового сезону “Голос”, Монатік, який увійшов до числа тренерів, розповів, кого шукає в свою команду і до кого він буде повертатися на кастингу. «У цьому році в свою команду я шукаю людей, які готові постійно міняти себе і світ навколо себе на краще. Сміливих і відкритих. Тих, які роблять все з любов’ю і ритмом », – повідомив Монатік.

Судячи з коментарів, публіка рада бачити в кріслі тренера саме молодого і талановитого артиста Монатика. «Обожнюю Монатика! талант, душа, харизма »,« Обожнюю Монатика. Дуже талановита людина »,« Монатік кращий », – коментують фоловерів.

Варто відзначити, що Монатік за недовгий час став одним з найпопулярніших українських виконавців. Крім того, що він володіє сильними вокальними даними, Монатік відмінний актор, автор пісень, продюсер, постановник і, звичайно ж, відмінний танцюрист. У травні минулого року артист навіть отримав знамениту зірку на Алеї Зірок у Києві. Монатік отримав іменну зірку набагато раніше, ніж такі популярні співачки, як Тіна Кароль і Настя Каменських.

Монатік отримав іменну зірку в 2019 році
Монатік отримав іменну зірку в 2019 році

Відзначимо, багато хто очікував того, що в 11 сезоні шоу зустрінуться Тіна Кароль і Дан Балан, однак молдавського красеня в цей раз вирішили не запрошувати. Саме з десятим сезоном шоу “Голос країни” і пов’язана любовна історія Тіни і Дана.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.