Анна Хількевич вибила Анні Сєдоковій передній зуб на вечірці до дня народження: справжня подруга

Відома російська актриса Анна Хількевич зі своєю зірковою подругою Анною Сєдоковою розповіла про курйозний випадок на дні народженні співачки.

16 грудня 2020 року екс-солістці групи “ВІА Гра”, а нині сольній виконавиці Ані Седоковій виповнилося 38. З цим важливим днем її з ранку привітали найрідніші.

Анна Седокова таємно вийшла заміж за Яніса Тіммі
Анна Сєдокова і Яніс Тімма

Новоспечений чоловік Яніс Тімма, старша дочка Аліна і маленький син Гектор підготували справжній сюрприз для іменинниці, прикрасивши її спальню безліччю повітряних куль і плакатами з теплими словами на адресу знаменитості.

Також співачку привітали близькі друзі, включаючи Філіпа Кіркорова, Наталю Рудову, Анну Хількевич і багатьох інших артистів. Зірка серіалу “Універ” навіть поділилася з підписниками в Instagram курйозної ситуацією, яка сталася з ними на одній з минулих вечірок до дня народження Сєдокової.

Свій пост актриса почала з вибачень і відразу ж стало ясно, про що піде мова:

“Анюта, прости, що вибила тобі зуб”, — пише Хількевич.

Анна Хилькевич
Анна Хількевич

Далі вона анонсувала новий випуск телешоу “Двоє на мільйон”, де обидві Анни стали один для одної суперницями, після чого обсипала іменинницю приємними привітаннями:

“Сьогодні хочу сказати про твоє велике добре серці! Твою приємну енергетику і безмежне тепло просто неможливо не відчувати, в тебе неможливо не закохатися. Тому сьогодні я бажаю тобі завжди залишатися такою ж наповненою та випромінювати любов! Будь щаслива”.

Анна Седокова показала проблеми з бюстом
Анна Сєдокова

В каруселі публікації артистка поділилася невеликими уривками з шоу, де Сєдокова розповіла, до чого ж тут зуб:

“У мене був день народження і ми, значить, усі гуляли, відзначали. І тут Аня танцює кожен танець, в кожному конкурсі бере участь. Я у гарній червоній сукні в бісер і раптом Аня підходить до мене, у неї чомусь був мікрофон, і прямо на день народження, посеред свята, вибиває зуб”, — говорить співачка.

Актриса втрутилася і поправила виконавицю — зуб вона їй вибила не мікрофоном, а келихом.

Судячи з того, що зараз дівчата продовжують дружити, ця ситуація не вплинула на їх дружбу, хоча ведучий програми Павло Воля іронічно підмітив, що це вчинок справжньої подруги.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.