Дмитро Комаров по секрету зізнався, що вдома не був уже 3 місяці – а дружина Олександра Кучеренко знає?

Найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу ще й сама зайнята. Чоловік - Дмитро Комаров десь в чергових екзотичних краях, а дружина - красуня Олександра освоює ТВ.

Дмитро Комаров, незмінний ведучий популярного тревел-шоу “Світ навиворіт” навіть в період пандемії і закритих кордонів примудряється подорожувати і знімати нові випуски улюбленої мільйонами передачі.

Дорожній багаж Дмитра Комарова
Дорожній багаж Дмитра Комарова

На своїй сторінці в Інстаграм він поділився теперішнім своїм заняттям – черговими зйомками, вже в Індії, куди він відправився з Китаю.

Цей пост він зробив у відповідь на часте питання його дружині – Олександрі Кучеренко: кордони закриті, карантин, чоловік, напевно, без роботи сидить.

Ось чоловік і вирішив показати, що він працює, причому без перерв і вихідних, вже 5 місяців поспіль. І навіть поскаржився, що вже три місяці вдома не був!

Справа на фото - Китай. Зліва - Північна Корея.
Справа на фото – Китай. Зліва – Північна Корея.

На підтвердження він опублікував фото свого дорожнього багажу, який значно змінився за останній час. Дмитро сказав, що тепер обов’язковими предметами стали достатній запас захисних масок і санітайзерів. А ще – мало хто здав стільки тестів на Ковід, адже на кожному перетині кордону, а часто і між регіонами однієї країни треба показувати свіжі довідки.

Але в результаті він пообіцяв мега-цікавий новий сезон і додав:

 ""

З ним все згодні – у Комарова точно “робота мрії” багатьох мільйонів людей. Але він такий один везунчик і змушений багато чим жертвувати заради справи – домашнім затишком, спілкуванням з дружиною-красунею. Правда, Олександра періодично сама до нього приїжджає і потім вони постять спільні знімки з найбільш екзотичних місць планети.

Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко в Таїланді
Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко в Таїланді

Робота у Комарова досить небезпечна, адже він не показує гарні туристичні пам’ятки далеких країн, а відвідує найвіддаленіші куточки, куди нога туристів і не з’являлася. Дуже часто ведучий і його команда стикаються з небезпечними ситуаціями, невідомими європейцям.

Дмитро Комаров і отруйний скорпіон
Дмитро Комаров і отруйний скорпіон

А Олександра в цей час не сидить без діла – веде свою ранкову передачу і, як вірна дружина, чекає повернення чоловіка додому.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.