Михайло Поплавський знайшов спосіб спілкуватися зі студентками навіть віддалено: співаючий ректор може все

Відомий український співак і екс-ректор Київського університету культури Михайло Поплавський поділився з шанувальниками новим досягненням.

На рахунку Михайла Михайловича безліч досягнень — він і народний артист України. і колишній нардеп, і професор педагогічних наук, і автор книг, і педагог, і популяризатор української пісні, і телеведучий, і бізнесмен. Все це про нього.

Незважаючи на те що Поплавському в цьому році виповнилося 71, він не відстає від трендів і активно розвиває свої сторінки в соціальних мережах, причому не тільки в Instagram і Facebook, у нього навіть є особистий аккаунт в TikTok.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Там герой нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками новинами з життя, що він зробив і на цей раз. У себе в Insta-стрічці Михайло розповів, що в його вузі на базі факультету дистанційного навчання відкривається віртуальний університет майбутнього.

“Ми презентуємо концепцію нових підходів використання інноваційних цифрових технологій для дистанційного та змішаного навчання. Розроблена екосистема підвищення цифрової компетентності викладачів і студентів”, — пише Поплавський.

Цю публікацію артист супроводив невеликим роликом і серією фото, на яких він урочисто розрізав стрічку і поспілкувався зі студентами по відеозв’язку.

Ось що з цього приводу пишуть підписники співака:

  • “Яка краса! Ви молодці”;
  • “Як же студентам пощастило навчатися в такому вузі”;
  • “Найдобріша людина”;
  • “Зараз дуже мало в школах і інститутах, щоб вчителі розуміли студентів, і тим більше йшли їм на зустріч. Не кажучи вже про те, щоб переглянути свою програму, зробити її цікавішою, зацікавити дітей. А ви постійно щось вигадуєте! Молодці”;
  • “Ви дуже надихаєте, круто спостерігати за вами”.
Поплавский на работе
Поплавський на роботі

Не можна не відзначити, що Поплавський у багатьох асоціюється з молодими студентками. Це зовсім не дивно, враховуючи, що в його соціальних мережах регулярно з’являються епатажні відео за їх участю. В інтерв’ю Каті Осадчій Михайло Михайлович зізнався, що не ображається на жарти про себе з цього приводу і навіть любить, коли його критикують.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.