Юлія Саніна виставила кубок “Танців з зірками” на благодійний аукціон: Дімопулос такого не очікувала

Сезон "Танців з зірками" 2020 року завершився в кінці листопада і тільки зараз стала відома доля кубка переможця — Юлія Саніна виставила його на аукціон.

За перемогу в фінальному ефірі боролися дві пари — екс-солістка жіночого тріо “ВІА Гра” Санта Дімопулос і хореограф Макс Леонов, а також фронтвумен української рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна та її партнер Дмитро Жук. Результати глядацького голосування стали повною несподіванкою для всіх, причому навіть для фіналістів.

Справа в тому, що з великою перевагою глядачі проголосували за перемогу Санти, хоча перед суперфіналом на сторінці проекту в Instagram опитування показував абсолютно протилежний результат.

Суперфіналісти «Танців із зірками» 2020
Суперфіналісти Танців з зірками 2020

Незважаючи на це, рокерша гідно прийняла заслужене друге місце, а ось екс-віагрянка своєю прощальною промовою поставила всіх на вуха — вона відмовилася від кубка і передала його Саніній. Як аргумент Дімопулос зазначила, що у неї ще до шоу була хороша хореографічна підготовка, тоді як Юлія прийшла на паркет, не вміючи танцювати.

Саме тому Санта порахувала справедливим назвати переможницею не себе, адже за всі ці 14 ефірів її головна суперниця показала великий прогрес.

Красуня і екс-віагрянки Санта Дімопулос засвітила пікантну частину на важливій зустрічі
Санта Дімопулос

Цікаво, що в першому ж інтерв’ю після закінчення “Танців” солістка The Hardkiss зізналася, що вчинок Діпомулос їй був неприємний. За її словами, таким чином співачка показала, що не вважає її рівноцінною собі конкуренткою, принизивши тим самим її гідність.

Юлия Санина в шоу Ходят слухи
Юлія Саніна в шоу Ходят слухи

Нещодавно Санта висловилася на рахунок слів Саніної під час спілкування з підписниками в Instagram і заявила, що в світі шоу-бізнесу немає місця щирості і людяності, в результаті все сприймається як чергове лицемірство, навіть коли це не є таким:

“Кожен бачить світ через свою призму”, — сказала вона.

Скриншот из Instagram Санты Димопулос
Скріншот з Instagram Санти Дімопулос

Відразу після фіналу шоу Юлія розповіла, що залишати кубок собі не збирається, а планує виставити його на благодійний аукціон, у чому Дмитро Жук її підтримав. Як вона і обіцяла, це сталося, про що зірка повідомила в соціальних мережах.

“Привіт, друзі. Нам дуже приємно сьогодні брати участь в аукціоні і виставити свій лот. 14 тижнів ви підтримували нас на “Танцях з зірками”, завдяки вам ми здобули почесне друге місце, і я виконала свою мрію — навчилася танцювати. А цей кубок нехай послужить благородній меті і зробить когось щасливим”, — звернулися партнери по паркету до публіки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.